Uw organisatie beschikt waarschijnlijk al over een website. En uw organisatie maakt hoogstwaarschijnlijk al gebruik van email. Maar is er niet meer mogelijk? Samen met Apada kunt u de mogelijkheden bekijken. Misschien kan uw website worden omgezet van éénrichtingsverkeer naar een interactieve website waarmee u in contact komt en blijft met uw relaties en prospects (of elke andere nader te bepalen doelgroep).

Zo kan het zinvol zijn om uw producten of diensten direct uit uw administratie op het wereldwijde web te publiceren. Of misschien wilt u uw klanten direct op de website een deel van uw administratie laten uitvoeren. Denk hierbij aan het plaatsen van orders of het opvragen van de status van een order of informatieaanvraag. Ook voor de service na de verkoop kan een interactieve website u veel administratie besparen.

Actuele informatie is van essentieel belang. Door op een eenvoudige manier nieuwe teksten op uw website te kunnen publiceren zijn uw relaties altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Door een deel van uw website alleen open te stellen voor uw personeel kunt u ook uw interne, vertrouwelijke, informatie eenvoudig verspreiden.

Apada heeft niet alleen een ruime ervaring met het bouwen van dynamische, interactieve websites, maar ook met het koppelen van deze websites aan bestaande administraties. Heeft u al een ERP systeem, dan is het niet zinvol om die hele administratie voor de website nog eens bij te houden, door één en ander te koppelen aan uw bestaande systemen verlaagt u op meerdere plaatsen uw kosten. Apada helpt u daarbij.

U kunt direct contact opnemen met Apada.
Apada web

Web

Apada
Apada