Het kan zijn dat een standaard ICT oplossing niet past bij uw organisatie. Uw organisatie doet uniek werk en voert dat werk op een unieke manier uit. De organisatie aanpassen aan de software is vaak niet gewenst. Uit een analyse door Apada kan blijken dat het zinvol is om een maatwerk oplossing te bouwen voor uw organisatie.

Naast het projectmanagement voor deze maatwerkoplossing kan Apada ook de daadwerkelijke bouw van de maatwerksoftware realiseren. Ook hier geldt dat de bouw altijd samen met u wordt gedaan, u bent tenslotte de specialist op uw vakgebied.

Het kan zijn dat u al precies weet wat uw organisatie nodig heeft. In dat geval wordt vooraf besproken welke oplossingen er gebouwd moeten gaan worden, waarna Apada deze opdracht voor u uitvoert. Maar tegelijkertijd ontstaan er in de praktijk vaak tijdens het project nieuwe idee├źn. Omdat er intensief over de organisatie wordt nagedacht worden nieuwe details zichtbaar. De eerste opzet blijkt dan toch niet de meest optimale te zijn. Door de unieke bouw en samenwerking kan Apada snel reageren op deze nieuwe inzichten. De gevolgen voor het project kunnen snel worden ingeschat en samen met u wordt beslist wat de beste strategie is.

Hoe kan Apada u nog meer van dienst zijn?
apada maatwerk

Maatwerk

Apada
Apada